Takács M. Katalin

Üdvözöllek a honlapomon!

Katalin vagyok és KKV asszisztensként adminisztratív szolgáltatásokat nyújtok kis-és középvállalkozóknak, online, és szükség szerint offline. 

Korábban minőségirányításban -és biztosításban dolgoztam, ahol megtanultam, hogy mennyire fontos dokumentálni az elvégzett tevékenységet és szabályozni a folyamatokat, rendszert vinni az esetlegesen rendszertelen adminisztrációba. Szeretem az adatokat elemezni és a folyamatos fejlődésre helyezni a hangsúlyt. Analitikus hozzáállásommal rendszerben gondolkozom.

Örömmel tölt el, amikor stabil és megbízható hátteret nyújtok a vállalkozóknak, akik biztosak lehetnek abban, hogy a delegált feladatok időben és pontosan  elkészülnek.

0
munkaóra
0
év tapasztalat
0
sikeres megbízás

rólam MONDTÁK

"Kati kitartóan és lelkiismeretesen segít a szervezésben. Amikor rengeteg feladatom végrehajtása közben nem látom a fától az erdőt, neki jó meglátásai vannak. Biztos érzékkel rámutat a problémás pontokra. Személyisége nyugodt, kiegyensúlyozott, derűs. Biztos támaszt nyújt: Ő a jobb kezem."
kkvasszisztens_referencia
Vollner Judit
Adj Hangot Magadnak
"Katalin lassan két éve segít be az adminisztrációban, fokozatosan vette át a számlázást és az ügyfélszolgálat egy részét. Szeretem, hogy hamar átlátja a vállalkozásom folyamatait, hogy pontosan és megbízhatóan végez mindent, amit megbeszéltünk, ráadásul proaktívan segít fejleszteni is ezeket a folyamatokat a még jobb hatékonyságért."
Kereki Kriszta
Esküvői gyöngyékszer tervező, gyöngyfűzés oktató
"Nem is találhattam volna Katinál megfelelőbb embert az adminisztrációs feladataim intézésére, hiszen tudja, mire van szüksége a vállalkozásomnak, mindenben segítségemre van, és teljes körű személyi asszisztenciát nyújt. Jól döntöttem, amikor vele kezdtem el dolgozni!"
Fülöp Hajnalka
Digitális kommunikáció és -intelligencia szakértő
"Fiatalon vágtam bele a cégalapításba, sok mindennel nem voltam tisztában, ami a vállalkozás számára elengedhetetlen volt. Be kellett látnom, hogy szükségem van egy asszisztensre, de nem szerettem volna teljes állású alkalmazottat felvenni. Katalin nagy segítségemre volt mindenben, remekül átlátta a teendőket - nélküle nehezen ment volna!"
Horváth Andrea
Kisvállalkozó

Készségeim:

Menü bezárása